A téli szezon legkiemelkedőbb hazai versenyét, a Fedett pályás Atlétikai Magyar Bajnokságot február 20-21-én rendezték meg Budapesten, a BOK csarnokban. A nagy létszámú és igen erős mezőnyben 4 bonyhádi atléta is rajthoz állt. Büszkén mondhatjuk, hogy immár mindegyikük meghatározó versenyzője saját szakágának.

Soha ilyen jól még nem szerepeltek atlétáink a fedett szezon legnagyobb megmérettetésén. Remek formában és nagy önbizalommal versenyezve ketten is kiharcolták, hogy dobogóra állhassanak.

Balogh Péter folyamatosan javította formáját a szezonban 60 m-es gátfutásban. A bajnokságon a selejtező futamban magabiztosan hozta a döntőbe kerüléshez szükséges eredményt, ahol a világbajnoki bronzérmes Dr. Baji Balázs mellett rajtolhatott. A megtisztelő helyzet nem okozott nehézséget Péternek és néhány századdal elmaradva egyéni csúcsától (8,24 mp) a 3. helyen ért célba (8,29 mp).

Szintén 3. helyen végzett a rúdugró Scheidler Dávid, aki beállította egyéni csúcsát (490 cm). Ő is nagyon magabiztosan versenyzett és mivel első kísérletre teljesítette a 490 cm-t, így megelőzve klubtársát, Böndör Mártont, aki szintén ezen a magasságon zárt, állhatott fel a dobogó alsó fokára. Az ifjabb Böndör fivér kisebb sérülést szenvedett egy edzésgyakorlat közben, így nem tudott teljes nekifutásból elugrani. Reméljük ebben  az esztendőben még látunk tőle nagyobb ugrásokat.

Kling Réka súlylökőnk fiatalnak számít a hazai mezőnyben, de 13 méter feletti dobásaival stabilan az 5. helyen zárta a versenyt. A téli szezon teljesítménye alapján neki már elvi lehetősége van az U20-as EB-n való részvételre.

Böndör Mártonnak 5 cm-t, míg Scheidler Dávidnak 15 cm-t kell javítania a kontinens bajnokság szint teljesítéséhez. Balogh Péternek 110 m-es gátfutásban lesz esélye kivívni a lehetőséget az U23-as EB-n való indulásra, amire a május-júniusi időszak fog rendelkezésre állni.