Az Atlétikai Club Bonyhád őszi egyesületi versenysorozatának első fordulóját rendeztük meg október 17-én a gimnázium Forberger pályáján. Ha Kölyökből Atléta verseny, akkor a ragyogó napsütés és a remek hangulat adott.

Kihasználva a csodás időt, 16 csapat mérte össze gyorsaságát, ügyességét U8, U10 és U12 korosztályokban. Az U8 korosztály csapatai nagyon kiegyenlített teljesítménnyel hármas győzelmet arattak, azonos pontszámmal. U10-ben a Széchenyi A és B csapata és az Atom Antik osztoztak az első három helyen, valamint a legnagyobbaknál a Széchenyi csapata kapta a legtöbb pontot, tőlük épphogy lemaradva a Ninják és a Szuper Csapat szerepeltek a második és harmadik helyen.

Köszönjük, hogy ismét a gimiben versenyezhettünk, hogy a gimis diákok lelkesen támogatják az eseményt versenysegítőként, hogy a Kölyökből Atléta Programban tevékenykedő edzőink minden alkalommal sok kis atlétát hoznak a versenyre, a kedves szülőknek a bizalmat és a szurkolást, és nem utolsó sorban Kirchné Máté Rékának a szuper fotókat!

Scheidlerné Kiss Inez

A versenyen készült fotók az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1ttm_w_eUQtF98I-obky2z0b8b9piChqA?usp=sharing