Januárban és februárban fedett pályás felkészülési versenysorozattal várta az AC Bonyhád az atlétákat. A négy fordulóra érkeztek is az ország minden tájáról, hiszen ez az időszak főleg az alapozásé, illetve ilyenkor kezdődnek az országos megmérettetések, melyek előtt felmérhetik aktuális tudásszintjüket a sportolók. És annak is örülnek, hogy versenyrutinjukat erősíthetik.

A négy versenyre összesen 26 egyesület 434 atlétája érkezett, összesen 661 nevezéssel, és bizony többen is egyéni csúccsal tértek haza, ami igazolja az alapozás sikerességét, és igazi motivációt ad az OB-k előtt.

A 26 résztvevő egyesület: AC Bonyhád, AC Kisvárda, Albertirsai SE, ARAK, Budapest Honvéd SE, Budaörsi DSE, DOVASE, FTC, Favorit AC Kaposvár, Gödöllői EAC, KARC, Kaposvári Sportközpont és Sportiskola, PSN Zrt., PVSK, Rákospalotai Egyetértés AC, Sportolj Velünk SE Veszprém, Szekszárdi Sportközpont, Szolnoki SC-SI, Tatabányai Sport Club, Tamási TAM-BAU AC, UTE, VEDAC, VASAS, Veresegyház VSK, Viadukt SE Biatorbágy, Zalaegerszegi AC.

A versenysorozaton készült fotók Képgalériánkban tekinthetők meg.