Az idei évet is Szilveszteri Malackergető futással búcsúztattuk Bonyhádon. A helyszín ezúttal a művelődési központ mögötti közösségi tér volt, innen rajtolt a 2020 méteres futás, érintve az új körforgalmat, majd a Mikes Kelemen utca, a Sándor utca, és a Perczel utca érintésével ért vissza a 150 futó a kiindulópontra. A rendezvény hozzátartozókat, szurkolókat is vonzott, összesen 250-en regisztráltak résztvevőként.

Minden célba érkező befutóérmet kapott, plusz az első 3 helyezett női ill. férfi kapott díjat. A hölgyeknél 1. Papp Violetta, 2. Dér Vanda, 3. Hegedűs Fanni. A férfiaknál: 1. Varga Lőrinc, 2. Fazekas Dávid, 3. Nagy Viktor.

A szervező AC Bonyhád köszönetét fejezi ki a társszervező Bonyhád Városi Önkormányzatnak, és mindazoknak, akik segítettek a sikeres és frappáns lebonyolításban: az előkészületekben, a tér berendezésében és tisztántartásában, a regisztrációnál, a zeneszolgáltatásban, a rajtkapu biztosításában – a Sportcsarnok képviselőinek – és felállításában, Czékmány Diának a közös bemelegítés levezénylésében, a malacjelmezben futó atlétáknak, a futás útvonalának biztosításában a rendőrőknek, tűzoltóknak és polgárőröknek, az éremátadásban és a tombolasorsolásban közreműködőknek, a tombolatárgyakat felajánlóknak, Ferencz Zsoltnak és csapatának az étel-ital elkészítéséért és kínálásáért. És nem utolsó sorban minden résztvevőnek köszönjük, hogy közreműködtek a hangulatos évbúcsúztatóban!

Eredményekben gazdag, sikeres, boldog új esztendőt kíván az Atlétikai Club Bonyhád!

A rendezvény fotói itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1bN01ZRF41WK43eZoAg0uzasd8o5Myhh7?usp=sharing

IMG_3061