Március 21-én tartotta közgyűlését az Atlétikai Club Bonyhád az Atlétikai Centrumban. Az egyesület 146 taggal működött 2017-ben 4 középiskolai és 3 utánpótlás nevelő edző irányításával.
A gazdasági év kiadási és bevételi oldala egyensúlyban volt. Pályázatoknak és támogatásoknak (fő támogató Bonyhád Város Önkormányzata) köszönhetőn, a tagdíjakkal, a versenyrendezési díjakkal, a nevezési díjakkal és a bajnokságokban elért helyezések díjával együtt közel 12 millió Ft szerepelt a bevételi oldalon, míg ugyanennyi a kiadási oldalon.
A közgyűlésen jelen volt Szabó Tibor, Bonyhád város alpolgármestere, aki köszöntötte a jelenlévő sportolókat és gratulált a 2017-ben elért eredményeikhez, mellyel városunk hírnevét öregbítik. Ezután Kirchné Máté Réka, az AC elnöke köszöntötte a jelenlévőket, további lelkes, aktív sportolásra buzdítva a fiatalokat.
A négy szakági edző beszámolója következett: Ferenczi Imre a magas- és távolugró, Csábrák János a futó, Toderoné Reidl Rita a gerelyhajító, Scheidler Géza pedig a rúdugró és dobó (diszkosz, súly) szakosztály éves munkáját és sikereit értékelte. /Ezek tudósításunk végén csatolmányban olvashatók./
A közgyűlés zárásaként díjátadásra került sor: válogatottaink és az országos sikereket elérő atléták AC Bonyhádos mezt vehettek át a serlegek mellé, és a minősítő jelvényeket is ez alkalomból kapták meg a szinteket teljesítő sportolók.

Csábrák János – futók

Ferenczi Imre – ugrók

Scheidler Géza – rúdugró és dobó

Toderoné Reidl Rita – gerelyhajítók

A közgyűlésen készült fotók itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1hux1TsmTVwKBiet-pCBPncaKbW02zQdy?usp=sharing