Február elején adtunk hírt a MASZ Fedettpályás Versenyéről, ahol az Atlétikai Club Bonyhád futója, Városi Roland 400 m-en megnyerte a futamát 48.95 mp-cel, ami az 50 fős mezőnyben a 4. helyezést jelentette. Akkor azt írtuk: eredménye bíztató a felnőtt OB előtt.

0215 Városi Roland 2

Ezt most is így gondoljuk, de immár csak nevelő egyesületként fogunk majd drukkolni Rolandnak az OB-n, ahol már a Ferencváros színeiben fog rajthoz állni. Megkértük Rolandot, hogy foglalja össze gondolatait:

Kedves bonyhádiak! Köszönettel tartozom a hosszú éveken át tartó kitartó támogatásért, amit edzőimtől, testnevelőmtől és a klub vezetőségétől kaptam. Mindig mellettem álltatok, és ezért igazán hálás vagyok. Szeptemberben megkezdtem tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem biomérnök szakán, így egyértelművé vált, hogy új edző, egyben új klub után kell nézzek. Lassan 4 hónapja edzek a Ferencvárosnál Karlik Pál irányítása alatt, így a további sikeres együttműködés érdekében a klubváltás mellett döntöttünk. Hálás vagyok, hogy bonyhádi atlétaként viselhettem a címeres mezt, ezzel öregbíthettem a város és a klub hírnevét. Mindig örömmel fogok visszatérni Bonyhádra. Szeretnék sok sikert kívánni az AC Bonyhád versenyzőinek és edzőinek a jövőben. Végül, de nem utolsó sorban, szeretném kifejezni hálámat az edzőimnek: Ferenczi Imrének és Scheidler Gézának, akik nemcsak az atlétikapályán, hanem a mindennapi életben is sok támogatást nyújtottak számomra.

Kedves Roland! További szép sportsikereket kívánunk, és mindig szeretettel várunk, mikor itthon jársz Bonyhádon.