A MASZ február 10-ei fedettpályás versenyén az Atlétikai Club Bonyhád több sportolója is rajthoz állt. Az U14-es fiúk másodszor versengtek idén, most 300 m-en mutatták meg tudásukat. Nagyon szépen szerepeltek, az élmezőnyben végeztek. Máté Patrik 39.63 mp-cel győzedelmeskedett, míg társai is a dobogót támadták: Farkas Botond negyedik lett 44.05-tel, János Olivér pedig 45.31-gyel ötödik. A saját futamukat egyébként mindhárman megnyerték. Edzőjük – Balaskó László ill. Schwarcz Katalin után immár – Hornok Enikő.

Kajtár Boglárka az U16-osok mezőnyében futott 300 m-en, megfázása ellenére szépen helytállt: futamában a 2., összesítésben a 12. helyen zárta a versenyt, 49.93 mp-cel. Edzője Csábrák János.

Kling Réka súlylökésben ismét dobogós helyen végzett. Ezen a versenyen mind a hat dobása érvényes volt, a negyedik sorozatban elért 13,29 m-rel második lett. Edzője ifj. Eperjesi László.

Gratulálunk atlétáinknak és felkészítőiknek!

Hajrá bonyhádi atlétika!

Böndör Márton immár a Győri Atlétikai Club színeiben indult rúdugrásban, és 521 cm-es eredményével idei ötödik versenyét is megnyerte. Neki is gratulálunk!