Az Atlétikai Club Bonyhád volt a házigazdája a Kölyökből Atléta Program Regionális csapatversenyének. A Dél-Dunántúli Régió hat atlétikai szakosztályának 20 csapata mérkőzött meg az U10-es és U12-es korosztályban.

A csapatok lelkesen végezték az atlétikus képességfejlesztés jegyében, de többnyire játékos formában szervezett feladatokat. Minden állomáson egymással versenyeztek a gárdák és igazán jó hangulatban telt a verseny. Még az időjárás is a javunkra döntött, így bár a nap nem sütött ránk, de az eső elkerült bennünket. A jó hangulat a sok mosolygó kisgyermek révén adott volt, amit az edző, testnevelő kollégák segítőkész együttműködése csak fokozott.

Mindkét korosztályban eredményt hirdettünk, és nagy tapssal, ovációval ünnepeltük a dobogósokat.

Az U10-es korosztályban az AC Bonyhád Széchenyi iskolai csapata, U12-es korosztályban a KASI „A” csapata vívta ki a lehetőséget a június 8-án Budapesten, a Lantos Mihály Sportközpontban megrendezésre kerülő Országos Fesztiválon való részvételre.

Köszönet illeti Bonyhád Város Önkormányzatát a Sporttelep díjmentes rendelkezésre bocsátásáért, a Bonyhádi Sportcentrum munkatársait az előkészítő segítségért, a versenybírókat és segítőket lelkes munkájukért, valamint Kirchné Máté Rékát az esemény fotódokumentálásáért.

Gratulálunk a továbbjutóknak, különösen a bonyhádi Széchenyis atléták edzőinek, Schwarcz Katalinnak és Völgyi Istvánnak! Hajrá bonyhádi atlétika!

A versenyen készült fotók itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1fdUzbyO5vbWFCq7SHLUZNeZ1SRkuljnH?usp=share_link

20230518 MARE7208