Idén nyolcadik alkalommal rendezte meg az Atlétikai Club Bonyhád a Szilveszteri Malackergető futást, melyhez a második alkalomtól társszervezőként csatlakozott Bonyhád Város Önkormányzata, illetve tavaly óta a Bonyhádi Sportcentrum. Az idei évben közel 200-an álltak rajthoz, illetve látogattak el a városi sportpályára, hogy közösen búcsúztassuk a 2022-es évet.

A gyerekekre és az idősebbekre egy 400 méteres táv teljesítése várt, majd rajtolt a „2023” méteres futás a Városi Sportcsarnokig és vissza. A hosszabb távon díjaztuk a dobogós helyezetteket, női és férfi kategóriában egyaránt. Az Atlétikai Club Bonyhád sportolói közül Varga Sarolta első, Bíró Dána második, illetve Városi Roland szintén első helyen ért célba!

A női mezőnyben harmadik lett Bobályné Schlotthauer Renáta, a férfi mezőnyben pedig második Nyitrai Noel, harmadik Plózel Máté. Gratulálunk mindenkinek, aki rajthoz állt a szilveszteri futáson!

A gyerekek a kölyökatlétika versenyszámaiba is belekóstolhattak, futottak, ugrottak és dobtak, nagy lelkesedéssel. Eközben a felnőttek forralt bort és teát kortyolhattak, mindenkinek jutott főtt virsli, és a tombolán is rengeteg ajándék talált gazdára.

Köszönjük a szervezőtársaknak, a segítőknek, a szponzoroknak, és minden résztvevőnek, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!

Máté Réka fotói itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1vMUslHUId-Af8mCb2zuZI74mHT8QQskd?usp=share_link