Szeptember 3-4-én rendezték meg az U20-as Ligaversenyt Győrben. Az Atlétikai Club Bonyhád színeit három sportoló képviselte, négy számban – nem is akárhogyan!

Kling Réka két dobószámban is maga mögé utasította vetélytársait! Súlylökésben már második kísérletével is megnyerhette volna a versenyt, de az ötödik sorozatban még tovább javította eredményét, így 12,47 m-rel nyerte a számot. Másnap diszkoszvetésben mérette meg magát Réka, és itt sem talált legyőzőre. Igaz, hogy csak egyetlen, az első dobása volt érvényes, de akkor 39,13 m-ig szállt a diszkosza, így a második helyezettre 3 métert vert rá.

Réka idén érettségizett és Szegeden folytatja tanulmányait. Jó hír viszont, hogy sikerült megállapodni a szegedi Eperjesi László dobóedzővel, hogy Réka náluk folytatja tovább az edzéseket, de továbbra is az Atlétikai Club Bonyhád színeiben versenyez.

Még két sportolónk indult a szeptember 3-ai erőpróbán. Panghy Márton komoly egyéni csúcsjavítással győzött a rúdugrásban, 415 cm-rel, ami remek eredménynek számít!

Városi Roland nagyon jól haladt 400 m-en, de az utolsó 15 m-en erős fájdalom hasított a bal vádlijába, így gyakorlatilag besétált a célba hetedikként. Neki ezzel a szezon véget ért…

Gratulálunk atlétáinknak és edzőjüknek, Scheidler Gézának!