A tavalyi sikert követően idén is megrendezte az Atlétikai Club Bonyhád a sporttáborát június utolsó hetében, méghozzá közel 40 diák részvételével. Hornok Enikő táborvezető elismerte, hogy az előzetes várakozásaikat felülmúlta az érdeklődők létszáma.

– A táborba alsó és felső tagozatos diákok is jelentkeztek. A gyerekek a néhol nagyobb korkülönbség ellenére is nagyszerűen működtek együtt, és nagyon jól lehetett velük dolgozni. Táborozóink a keményebb edzésekre és a közös játékra egyaránt vevők voltak. Segítői, edzői csapatunk tagjai – Gergely Gréta, Scheidler Réka, Réz Réka és Kling Réka – nagy egyetértésben, összhangban irányították a foglalkozásokat. A tábor hangsúlyos részét idén is az atlétikai alapmozgások, versenyszámok adták, de mellette labda- és testnevelési játékokra is bőven jutott idő. És természetesen a tavaly favoritnak számító számháború és strandolás is szerepelt a heti programlistán.

Kis sportolóink nem maradtak izomláz és fáradtság, de élmények nélkül sem. A nagy meleg ellenére is a mozgásé volt a főszerep egész héten. A stáb és (elmondásuk alapján) a gyerekek is jól érezték magukat egész héten. Reméljük, hogy jövőre is legalább ilyen jó csapat vág neki a napközis tábornak, és hogy ősztől a résztvevők többségével találkozunk az atlétikaedzéseken is – mondta Hornok Enikő edző.

A táborban készült fotók itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1zgWzFQFwnsXiqOCM1GBQ24ZgpKds1iXW?usp=sharing