Gyönyörű kora nyári időben szervezett az Atlétikai Club Bonyhád ismét Kölyökből Atléta Versenyt az U8-as, U10-es és U12-es korosztálynak. A május 16-ai versenyen a klub 10 csapata mellett két vendégcsapat is megmérettetett.

A tavaszi regionális versenyre készülve sokféle feladatot teljesítettek a kis atléták, és igazi küzdelem alakult ki az élen végzett csapatok között. Az U8-as korosztályt egy vendégcsapat képviselte, akik lelkesen küzdöttek a szülők bíztatása mellett. Az U10-es korosztályban 6 csapat versenyzett, az első három helyezést a Gepárdok, a Leopárdok és az Atomantik csapata szerezte meg. Az U12 korosztály versenyében is szoros volt a küzdelem, a Tornádó, a Hurrikán és a Harcosok csapata szerezte meg az első, második és harmadik helyezést.

A korosztály legfőbb motivációs tényezője a verseny. Ezt igazolta ez az esemény is, ahol megalapozta a hangulatot a közel 100 kis atléta közös bemelegítése Csábrák János szakosztályvezető irányításával.

Köszönjük, hogy a gimnázium gyönyörű környezetében versenyezhettünk! Köszönet jár a gimis versenysegítőknek, akiket már ismerősként köszöntöttek a kis atléták, a szülőknek, akik szintén nagy létszámban megjelentek és szurkoltak a gyerekeknek, Bokor Péter tanítónak, aki ismét elhozta két szuper kis csapatát, és Kirchné Máté Rékának, aki ismét sok vidám fényképet készített.

Scheidlerné Kiss Inez

A versenyen készült fotók itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1_u8W6WO8gDl_ga0uC1QQJdWPF3ybV9cj?usp=sharing