A szép időt kihasználva ismét Kölyökből Atléta Versenyt szervezett az Atlétikai Club Bonyhád az U8-as, U10-es és U12-es korosztályoknak. A versenyen az AC öt Kölyökből Atléta csoportjának 10 csapata vett részt, kiegészülve a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola 2 csapatával.

Az egyesületi versenyt a tavaszi regionális erőpróbára való felkészülést szem előtt tartva rendeztük meg, így négy versenyszámot teljesítve alakult ki a szoros végeredmény. Az U8-as korcsoportot egy 8 fős csapat képviselte, küzdöttek az idősebbek mellett és nagyon szép eredményt értek el. Az U10-es korosztályban 7 csapat versenyzett, első és második helyen Schwarcz Katalin „A” és „B” csapata, 3. helyen az AC Bolhák 3. csapata végzett. Az U12 korosztály versenyét Völgyi István „A” csapata nyerte, 2. helyen a Ninják, 3. helyen Völgyi István „B” csapata végzett. A versenyen nagy küzdelemben születtek meg az eredmények.

A hangulatot fokozta, hogy lelkesen szurkoltak egymásnak a kis atléták, mindent beleadva versenyeztek és nagyon élvezték a feladatokat.

Bokor Péter tanítót és tanulóit nagy szeretettel várjuk következő, május 16-án megrendezésre kerülő egyesületi versenyünkön is.

Köszönjük a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola vezetőségének a támogatást, a gimis versenysegítőknek a lelkes versenybíráskodást, a szülőknek a bizalmat és Máté Rékának az élményt visszatükröző fotókat.

Scheidlerné Kiss Inez

A versenyen készült fotók itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1c4E47FoumaQCHpyrI34_d0gvLjqthcds?usp=sharing