Az Atlétikai Club Bonyhád ismét Kölyökből Atléta Versenyt szervezett az U8-as és U10-es korosztályoknak. A versenyen részt vettek a klub Kölyökből Atléta csoportjának sportolói, valamint a Széchenyi István Általános Iskola atlétái, Schwarcz Katalin és Völgyi István kíséretében.

Hat versenyszámban mérettek meg a gyerekek. Szoros versenyben U8-ban az AC Bolhák1 csapat, U10-ben a Vendégek 1. csapat végzett az első helyen. A verseny célja az volt, hogy a december 5-én, Kaposváron megrendezésre kerülő regionális versenyre felkészülhessenek a kis atléták.

A hangulatot fokozta, hogy lelkesen szurkoltak egymásnak a versenyzők az egyesületi és házi versenyen, valamint az edzéseken már megismert feladatok végrehajtása közben. A gyerekek mindent beleadva versenyeztek, nagyon élvezték a feladatokat.

Külön öröm, hogy a Bolha Kupa első fordulóján megjelent vendég gyerekek közül a Bolha Kupa második fordulójában már egyesületi tagokként vettek részt többen is.

Köszönet jár Csábrák Jánosnak, az Atlétikai Club Bonyhád vezető edzőjének támogató hozzáállásért, a verseny hangulatának fokozásáért, a helyszín, az eszközök és a jutalmak biztosításáért, valamint a támogató szülőknek és a lelkes versenysegítő gimis diákoknak.

Scheidlerné Kiss Inez szervező

A versenyen készült fotók itt tekinthetők meg:

https://drive.google.com/drive/folders/1Ou4lgbieUH6AKlaHzeFPWi8zp84qzJ3q?usp=sharing