Az Atlétikai Club Bonyhád Kölyökből Atléta Versenyt szervezett az U8-as és U10-es korosztályoknak. A versenyen részt vettek a klub Kölyökből Atléta csoportjának sportolói és a Petőfi Általános Iskola 1.b osztályos tanulói.

A gyerekek négy versenyszámban mérettek meg. Szoros versenyben U8-ban az AC Bolhák1 csapat, U10-ben a AC Kölykök csapat végzett az első helyen.

A verseny célja az volt, hogy a korosztály legfőbb motiváló tényezőjét, vagyis a versenyzési lehetőséget biztosítsuk a kicsi atléták számára. Izgalomban nem volt hiány, és bár sokan nem tudtak megjelenni a versenyen betegség miatt, mégis elérte célját az esemény: vidám, kipirult csemeték várták szüleiket a verseny végén.

Külön öröm, hogy a versenyen résztvevő vendég gyermekek közül többen is kedvet kaptak az atlétikához, és azóta látogatják a Kölyökből Atléta Program edzéseit.

Köszönet jár Reiser Kornélia és Nagyné János Mónika tanító néniknek a támogató hozzáállásért, versenyeztetésért, kíséretért, az atlétikai klubnak a helyszín és az eszközök biztosításáért, valamint a támogató szülőknek és a versenysegítő lelkes gimis diákoknak.

Scheidlerné Kiss Inez utánpótlásedző

Fotók:

https://drive.google.com/drive/folders/1fU7_v84BoWKlzPx9HIQrX8FMawRX8ljL?usp=sharing