A Bonyhád Városi Sporttelepen kialakított atlétikapályán az elmúlt hónapokban maga a futópálya volt adott, amit az amatőr futók, valamint az AC Bonyhád, illetve edzőtábor keretében a Fradi sprinterei vettek eddig használatba.

December közepén Bonyhádon járt a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, Gyulai Miklós, aki megbeszélést folytatott Filóné Ferencz Ibolya polgármesterasszonnyal. Fő témájuk az atlétikapálya sporteszközökkel, illetve tartalommal való megtöltése volt.

Tömeges sportrendezvények megtartására sajnos még nincs lehetőség, de kisebb létszámú edzésekre és edzőtáborokra már igen. Hogy az atlétikai egyesületek minél több szakága jöhessen ide táborozni, ehhez elkezdődött a pálya „felöltöztetése”. A város önkormányzata futógátakat vásárolt, a MASZ pedig rúdugró- és magasugró szivacsot, a hozzávaló kiegészítőkkel. Ez utóbbiak március 24-én érkeztek meg a pályára, a kamion kipakolásában segédkeztek a Sportcentrum munkatársai is, majd az AC Bonyhád edzői és lelkes sportolói állították össze az ugródombokat.

IMG_1095 IMG_1104 IMG_1112